25 gratissnurr till folket!
25 gratissnurr till folket!

Registrera dig hos CherryCasino redan idag så bjuder vi på hela 25 gratissnurr i storslagna Vikings Go Berzerk! Och kom ihåg att varje snurr ger dig en ny chans att hämta hem storvinsten.


CherryCasinos välkomstpaket!
CherryCasinos välkomstpaket!

För oss på CherryCasino är det viktigt att alla våra spelare får göra egna val efter personliga behov och förutsättningar. Därför har vi snickrat ihop marknadens två bästa bonusar som du som ny kund får välja mellan.


Sommar-straffspark!
Sommar-straffspark!

10000 kr i delade kontantpriser finns att hämta i vår sommar-straffspark, förbered dig på avspark för ditt namn står skrivet på vår vinnarcup!

E-post

Detta behöver fyllas i

Detta behöver fyllas i

Du måste fylla i en e-postadress

Detta behöver fyllas i

Detta behöver fyllas i

Chatt
Demo
Detta är en demoversion av ditt konto. När du har loggat in kommer du att få tillgång till ditt innehåll

Sekretessvilkor

CherryCasino behandlar personuppgifter enligt ”Data Protection Act, Chapter 440" i Maltas lagstiftning, andra relevanta föreskrifter, lagar och/eller liknande på platsen för avtalet med hänsyn till dataskyddsdirektivet (EG-direktiv 95/46 / EG) och elektronisk kommunikation direktivet om integritet (EG Directive/2002/58/EC). Dessutom har CherryCasino antagit de bästa metoderna gällande principerna för e-kommunikation med spelarna.

Detta har införts för att se till att kundernas personuppgifter hela tiden:

  • behandlas enligt de rättigheter som spelaren I frågan har;
  • behandlar på ett korrekt och lagligt sätt;
  • erhållits endast för ett specifikt och lagenligt syfte;
  • lämpliga, relevanta och inte överdriva dess syfte;
  • korrekt och uppdaterade;
  • förvaras på ett säkert sätt;
  • bevaras inte längre än vad som är nödvändigt för ändamålet;
  • överförs inte till jurisdiktion som inte följer de nämnda Direktiven; och
  • används för marknadsföring baseras på den så kallade opt-in-principen.

Alla data som används i marknadsföringssyfte baseras på den så kallade opt-in-principen. CherryCasino förbehåller sig rätten att behandla personuppgifter för CRM-syften. Dock kommer endast kunder som har accepterat att den så kallade opt-in får marknadsföringsmaterial.

Spelaren har rätt att erfordra tillgång till sina personuppgifter och har rätt att korrigera eller radera felaktiga eller olämpliga uppgifter. Spelaren väljer ett lösenord och ett användarnamn. Det är kunderna eget ansvar att inte sprida denna information.

Inga insamlade personuppgifter på denna hemsida sparas längre än nödvändigt för dess ändamål.

CherryCasino lämnar endast ut personliga data på begäran från myndigheter och / eller under bestämmelse i gällande lag.

Vidare förbehåller sig CherryCasino rätten att uppge personliga uppgifter till parter medverkande i bedrägeri utredningar, när CherryCasino har rimliga skäl att misstänka oegentligheter som involverar ett CherryCasino konto.

CherryCasino hemsida använder cookies I följande syfte:

  • för att identifiera kundens språk så att det automatiskt väljs när kunden återvänder till platsen,
  • för att säkerställa att kunden får bonus som han / hon är berättigad till,
  • för CherryCasino hemsida trafikanalys som gör det möjligt för oss att göra lämpliga förbättringar.

Observera att det inte är möjligt att använda CherryCasino hemsida utan cookies.

Behöver ni ytterligare information om andändandet av cookies hos CherryCasino, ber vi er vänligen kontakta vår support på [email protected]

Genom att tilldela personlig information, registrera sig eller logga in på CherryCasino webplats ger spelaren medgivande till CherryCasino att bearbeta och föra vidare personuppgifter i de ändamål och övriga sätt som anges i denna policy. Vill spelaren på något sätt modifiera eller begränsa detta medgivande, så ber vi er meddela oss genom att följa informationen på supportsidan för vår hemsida.

CherryCasino kan vid tillfälle skicka nyhetsbrev innehållande kampanjerbjudanden, bonusar eller gratissnurr till alla prenumererande spelare.

En spelare kan närsomhelst avregistrera sig från nyhetsbrevet genom att klicka på ”Avregistrera” länken funnen i botten på våra nyhetsbrev. Detta kan även göras på CherryCasino hemsida under ”Min profil” under ”Mitt konto”, genom att klicka av funktionen ”Nyhetsbrev” under ”Redigera”.


Ansvarsfullt spelande

Här på CherryCasino engagerar vi oss för att skapa en rolig och ansvarsfull spelmiljö. Spelande kan vara både underhållande och lönsamt, men du kan inte alltid vinna. Förlora är en del av spelet och du måste vara beredd på detta. Därför bör du spela ansvarigt, och inte riskera pengar som du inte har råd att förlora. Spelande kan också vara beroendeframkallande, och få dig att tappa perspektiv på tid och pengar. Vi vill att din spelupplevelse ska vara så positiv som möjligt, även om du förlorar. Därför jobbar vi hårt med att hjälpa dig att kontrollera ditt eget spelande.

en helt ny spelupplevelse för den Europeiska marknaden

Erfarenhet och kunskap är nyckeln. Efter att ha jobbat med onlinespelande i över 10 år, så har vi bestämt oss för att använda erfarenheten till att skapa ett helt nytt, annorlunda och bättre Casino. Vi har fått erfarenhet genom kunder, anställda och ägare under det senaste decenniet. Vad vill folk ha och vad kan vi göra bättre? CherryCasino är resultatet av dessa frågor.

På CherryCasino kommer det vara enkelt att registrera sig, enklare att spela, enklare att få hjälp när det behövs och även snabba och enkla sätt att sätta in och ta ut dina pengar. Allt skall även ske på ett sätt som du - spelaren - förväntar dig.

CherryCasino erbjuder ett stort urval av de bästa spelen online. Om spelen inte är tillräckligt bra för våra kunder, så publicerar vi dom helt enkelt inte. Vi erbjuder också bonusar som vi känner är bäst på marknaden. Du hittar unika funktioner i vårt casino - helt enkelt för att vi skapat dom själva för att de skall passa dig. Det är ingen tillfällighet att våran Slogan är: CherryCasino - "spelande gjort enkelt".

Vi önskar dig en fantastisk spelupplevelse!

PlayCherry Ltd. står som operatör bakom webbplatsen www.cherrycasino.com, med maltesiskt registreringsnummer: C-43059, och registrerat på adress: 8th Floor, Tagliaferro Business Centre, 14 Gaiety Lane, c/w High Street, Sliema, SLM1551, Malta. Webbplatsen drivs genom med licenser som utfärdats och regleras av Malta Gaming Authority: MGA/CL1/824/2012 och MGA/CL1/825/2012 (utfärdat 4 oktober 2012), MGA/CL1/850/2012 (utfärdat 27 maj 2013), MGA/CL1/905/2013 (utfärdat 17 mars 2014) och MGA/CL1/975/2014 (utfärdat 2 juni 2014), MGA/CL2/1203/2016 (utfärdat den 1 februari 2017).

Alla lotterier samt Betsoft casinospel drivs av Red Trading Curacao NV, organisationsnummer 130.790 med säte i Dr. MJ Hugenholtzweg z/n Curaçao, och är licensierade och reglerade i enlighet med licens nr 1668 / JAZ auktoriserat och reglerat av regeringen i Curaçao. CherryCasino.com är inte ansluten till eller godkänd av någon av de företag, organisationer eller andra organ som är kopplade till något av de lotterispel som används.